ANKARA (e-ha) – Tarım Orman Sektörünün tüm paydaşların bir araya geleceği 3. Tarım Orman Şurası, bugün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin katılımıyla başlıyor.
Türkiye'de tarımsal ve orman ürünleri üretimini arttırmak, güvenilir gıda teminini, doğal kaynakların sürdürülebilirliğini, çiftçilerin refahını ve planlı üretimi sağlayacak çalışmalar yapmak ve stratejiler geliştirmek amacıyla gerçekleştirilecek Tarım Orman Şurası Ankara'da yapılacak.
Şura tanıtım lansmanının yapıldığı 17 Temmuz 2019'dan bu yana gelen yaklaşık 23 bin (22 bin 918) görüş 21 çalışma grubunda tek tek ele alındı ve raporlar hazırlandı. Şura ile tarım ve ormancılıkta, önümüzdeki 5 yıl planlanacak ve gelecek 25 yıl masaya yatırılacak.
e-Haber Ajansı (e-ha)